Vanaf 19 juli houden we weer kerkdiensten, voorlopig alleen 's ochtends om 9.30 uur. U bent hiervoor van harte welkom.
Vanwege Corona kunnen we 50 bezoekers tegelijk ontvangen. Aanmelden vooraf is daarom nodig. U kunt zich voor een kerkdienst aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u bij aanmelden uw naam, adres en aantal personen? U ontvangt een bevestiging of u inderdaad kunt komen.
Bij bezoek aan onze kerkgebouwen geldt dit protocol: Protocol Bezoek NGKV IJsselmuiden.
De kerkdiensten worden ook uitgezonden op ons YouTube kanaal. Klik links op de afbeelding om mee te kijken.

We houden alle kerkdiensten samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk, in de Goede Herderkerk, Burg. Van Engelenweg 175 of in De Rank, De Bogaard 2.

Hieronder vindt u de kerkdiensten voor de komende weken.

Zondag 6 september 2020 Startzondag
09.30 uur Ds. D. van der Zee Goede Herderkerk

Zondag 13 september 2020
09.30 uur Ds. D. van der Zee Goede Herderkerk Heilig Avondmaal
16.30 uur Weidezangdienst Weiland fam. Stuij Nesweg 1

Zondag 20 september 2020
09.30 uur Ds. D. van der Zee Goede Herderkerk

Zondag 27 september 2020
09.30 uur Ds. J. van Beveren Goede Herderkerk Bevestiging ambtsdragers
16.30 uur Weidezangdienst Weiland fam. De Leeuw Parallelweg 5

Voor de Weidezangdiensten hoeft u zich niet vooraf aan te melden.